Palautusohjeet Suomesta

PALAUTUKSET JA VAIHDOT SUOMESTA:

Verkkokaupasta tilatulla tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, ja asiakas on vastuussa tuotteesta siihen asti, kunnes se on toimitettu takaisin kaupallemme.

Mikäli tilaus on toimitettu asiakkaalle Postitse, on tilauksen yhteydessä toimitettu asiakkaalle myös Beamhillin palautustarra. Palautustarralla postitse suoritettu palautus tuottaa asiakkaalle lähetyksestä syntyvän 5€:n postikulun. Itsenäisesti kaupallemme tuotu palautus ei tuota asiakkaalle lisämaksuja.

Mikäli postitse tilattu tuote vaihdetaan esimerkiksi toiseen kokoon, Beamhill maksaa kaikki vaihdosta syntyvät postikulut.

Suoraan myymälästämme noudetun tuotteen palautuksen tai vaihdon voi suorittaa missä tahansa myymälässämme. Vaihtoaikeista tulee kuitenkin ensin ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen webshop@beamhill.fi, jotta tiedämme tarkastaa kokojen saatavuuden.

Alkuperäisen tilauksen mahdollista postimaksua ei palautus- tai vaihtotilanteissa hyvitetä.

 

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteen, toimi näin:

  • Huolehdi, että tuote on alkuperäisessä kunnossa: kenkälaatikko ehjä, tuotteen alkuperäiset laput kiinni ja tuote käyttämätön. Mikäli toteamme tuotteen tai pakkauksen vaurioituneeksi, olemme yhteydessä lähettäjään.
  • Huomaathan, että hygieniasyistä emme hyväksy avattua parfyymipakettia palautuksena, parfyymin voi siis palauttaa vain, jos alkuperäiset muovit ovat edelleen paikallaan.
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen webshop@beamhill.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi, ja aikomuksesi palauttaa tai vaihtaa tuote. Palautuksen osalta sinun ei tarvitse jäädä odottamaan vastausta viestiisi vaan voit postittaa tuotteen heti takaisin. Vaihdon osalta kuittaamme sinulle tiedon tiedustelemasi tuotteen saatavuudesta.
  • Lähetä tuote meille käyttämällä lähetyksen mukana saamaasi Postin palautusosoitetarraa. Lähetyksen jättäminen postiin on sinulle maksutonta, mutta palautustilanteissa veloitamme palautuspostimaksun 5€ myöhemmin hyvittäessämme sinulle tuotteen hinnan.
  • Kun tuote on saapunut kaupallemme, tarkistamme sen kunnon. Palautustilanteessa hyvitämme sinulle tuotteen hinnan, josta vähennetään palautuspostimaksu 5€. Vaihtotilanteessa postitamme toivotun koon sinulle lisämaksutta. Mikäli palautetun tuotteen kunto ei vastaa alkuperäistä, emme ole velvoitettuja korvaamaan tuotetta täysimääräisesti ja olemme yhteydessä lähettäjään.

Reklamaatiotapauksissa ja muissa lisäkysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme webshop@beamhill.fi.