Palautusohjeet Suomesta

  • Verkkokaupasta tilatun tuotteen voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta
  • Otathan huomioon että verkkokauppamme asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin toimistoaikoina. Joten mikäli haluat vaihtaa tuotteen edellä mainittujen aikojen ulkopuolella, on mahdollista että haluamasi koko saatetaan myydä loppuun ennen kuin palaamme sinulle asiaan. Paras tapa varmistaa oikean tuotteen saatavuus, on tehdä uusi tilaus oikeaan kokoon ja laittaa meille tieto uudesta tilauksesta ja vaihdosta sähköpostitse.
  • Myymälästä noudetut tilaukset tulee myös palauttaa suoraan myymäläämme
  • Hygieniasyistä avattuja parfyymipaketteja ei ole mahdollista palauttaa
  • Mikäli toimittamamme tuote on viallinen, kerrothan asiasta sähköpostitse: webshop@beamhill.fi
  • Vain käyttämättömät ja alkuperäisessä kunnossa olevat tuotteet voi palauttaa.
  • Huomioithan että noutamattomat tilaukset käsitellään palautuksina, joten veloitamme palautuspostimaksun 5€ hyvityksen yhteydessä.

Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, toimi näin

1. Huolehdi, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa: kenkälaatikko ehjä, tuotteen alkuperäiset laput kiinni.

2. Ilmoita palautuksesta 14 vuorokauden sisällä osoitteeseen webshop@beamhill.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi. Mikäli palautuksesi täyttää 1. kohdan vaatimukset, sinun ei tarvitse odottaa vastausta ja voit postittaa tuotteen heti takaisin.

3. Halutessasi voit lähettää tuotteen meille käyttämällä lähetyksen mukana saamaasi Postin palautusosoitetarraa. Mikäli käytät tarraa, veloitamme palautuspostimaksun 5€ hyvityksen yhteydessä. Tuotteen voi myös toimittaa mille tahansa kaupallemme itsenäisesti ilman lisämaksuja.

4. Alkuperäisen tilauksen postimaksua ei hyvitetä.

5. Kun tuote on saapunut meille, tarkistamme sen kunnon ja teemme hyvityksen käyttämällä tilauksesi mukaista maksutapaa. (Huomioithan, että mikäli valitsit maksutavaksi Walley-laskun; hyvitys ei korjaannu laskuun. Vaan laskun loppusumma tulee laskea itse ja huomioithan mahdolliset toimitus/palautus kulut joita ei hyvitystä tehdessä hyvitetä.)

6. Mikäli palautetun tuotteen kunto ei vastaa alkuperäistä, emme ole velvoitettuja korvaamaan tuotetta täysimääräisesti ja olemme yhteydessä lähettäjään.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen webshop@beamhill.fi. Kerro viestissä tilausumerosi ja koko, johon haluaisit tuotteen vaihtaa. Ilmoitamme onko meillä haluamaasi kokoa varastossamme, ja annamme ohjeet vaihdon suorittamiseen.

Vaihtotilanteissa Beamhill maksaa kaikki vaihdosta syntyvät postikulut.