💥 Free shipping inside Finland for orders over 150€.
  • 0

Tilausehdot

 

  • Beamhill toimittaa verkkokaupassa tehtyjä tilauksia kaikkialle Suomeen, sekä useimpiin maihin EU:n sisällä. Toimitukset EU:n ulkopuolelle eivät toistaiseksi ole mahdollisia.
  • Kaikista onnistuneista tilauksista lähetetään asiakkaalle Beamhillin kuitti ja tilausvahvistus sähköpostiin. Mikäli sait tilauksestasi ainoastaan maksupalveluntarjoajan kuitin (esim. PayPal), mutta et Beamhill-vahvistusta sähköpostiisi, voi olla ettei tilauksesi rekisteröitynyt oikein ja pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme webshop@beamhill.fi. Syynä vahvistuksen puuttumiseen voi olla myös väärin syötetty sähköpostiosoite.
  • Verkkokaupasta tilatut tuotteet saattavat olla kivijalkakaupan valikoimasta toimitettuja. Asiakkaan on syytä huomoioida, että tilattu tuote on saattanut olla myymälässä esillä, eikä kaikissa tuotteissa ole mukana valmistajan pakkausta, esimerkiksi t-paidan muovikäärettä. Kaikissa tilatuissa kengissä valmistajan alkuperäinen pakkaus on mukana. Mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee vikaa, katso alempaa kohta ”reklamaatiot”.

 

SUOMEN SISÄISET TILAUKSET:

Toimitamme Suomen sisäiset tilaukset Postin kautta, asiakkaan valitseman palvelun mukaan. Tilaukset lähetetään viimeistään hyväksyttyä tilausta seuraavana arkipäivänä, ellei tilauksessa ilmene ongelmia.

Postin palveluvaihtoehdot ovat:

Postipaketti Postiin:
Nouto Postista, toimitus 1-2 päivässä.
Tässä vaihtoehdossa tilaukseen lisätään 5€ lisämaksu.

Postipaketti Smartpostiin:
Nouto Postin Smartpostista, toimitus 1-2 päivässä.
Tässä vaihtoehdossa tilaukseen lisätään 5€ lisämaksu.

Kotipaketti:
Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana. Toimitusaika 2-3 päivää.
Tässä vaihtoehdossa tilaukseen lisätään 10€ lisämaksu.

Lisäksi vaihtoehtona on nouto myymälästä:
Verkkokaupasta ostetun tuotteen voi noutaa Helsingin myymälästämme ilman lisämaksua.

Kuittaamme tilaajalle sähköpostitse tuotteen ollessa valmis noudettavaksi.
Mikäli haluat tilauksen noudettavaksi Järvenpään myymälästämme, voit kirjoittaa verkkokaupan asiakaspalveluumme webshop@beamhill.fi ja kerromme lisätietoja. Tuote on noudettavissa Järvenpään myymälästä päivästä riippuen 1-3 päivässä.

 

TILAUKSET EU:N ALUEELLE:

Toimitamme tilaukset EU:n alueelle DHL-lähettifirman kautta. Tilaukset lähetetään viimeistään hyväksyttyä tilausta seuraavana arkipäivänä, ellei tilauksessa ilmene ongelmia.

Ulkomaille toimitettuun tilaukseen lisätään 20€ toimitusmaksu. Toimitusmaksu lisätään kaiken hintaisiin tilauksiin.

 

PALAUTUKSET JA VAIHDOT:

Verkkokaupasta tilatulla tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautustilanteessa asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postimaksut ja on vastuussa tuotteesta siihen asti, kunnes se on kaupallemme takaisin toimitettu. Itsenäisesti kaupallemme tuotu palautus ei tuota asiakkaalle lisämaksuja.

Ilmoitus palautuksesta on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Myös palautuksen jättäminen postiin 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta riittää.

Jos tuotteissa havaitaan käytön jälkiä tai palautus tehdään myöhässä, emme hyväksy palautusta ja tuotteet tullaan lähettämään takaisin asiakkaalle asiakkaan kustannuksella.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa ostamansa tuotteen toiseen tuotteeseen, on asiakkaan oltava yhteydessä asiakaspalveluumme (webshop@beamhill.fi) 14 vuorokauden sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Tarkemmat ohjeet palautuksiin ja vaihtoihin löydät täältä.

 

REKLAMAATIOT:

Mikäli toimitetussa tuotteessa on vikaa, on asiakkaan ilmoitettava asiasta ennen tuotteen käyttöönottoa. Myöhemmin ilmentyneissä vika- ja reklamaatiotilanteissa noudatetaan kuluttajasuojalakia.

Virheellisten toimitusten palautus ja vaihto on aisiakkaille ilmaista. Reklamaatioperusteeksi ei kelpaa tuotteen pakkauksen esim kenkälaatikon huono kunto.

Tilatut tuotteet saattavat olla kivijalkakaupan valikoimasta toimitettuja. Asiakkaan on syytä huomoioida, että tilattu tuote on saattanut olla myymälässä esillä, eikä kaikissa tuotteissa ole mukana valmistajan pakkausta. Kaikissa tilatuissa kengissä valmistajan alkuperäinen pakkaus on mukana.

 

ASIAKKAAN ANTAMAT TILAUSTIEDOT:

Tilauksen yhteydessä asiakas on velvollinen antaaman todenmukaiset toimitustiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti).

Mikäli asiakas on syöttänyt tilauksen tiedot väärin on asiakas vastuussa mahdollisista lähetyksen palautumisesta ja uudelleen lähetyksistä aiheutuvista kuluista.

Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus, josta ilmenee tilausnumero, sekä seurantakoodi kun tilaus on käsitelty.

Jos tilausvahvistus ei saavu asiakkaan sähköpostiin tilauksen tekemisen jälkeen, saattaa syynä olla väärin syötetty sähköposti. Asiakkaan tulee tällöin olla yhteydessä asiakaspalveluumme webshop@beamhill.fi.

 

TILAUSDOKUMENTIT:

Tilauksen kuitti lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Kuitissa on eriteltynä tilattujen tuotteiden hinnat ja verokannat, sekä toimituskulut. Tilauksen mukana toimitetaan lisäksi lähetyslista tilatuista tuotteista. Kaikissa dokumenteissa on mainittuna asikkaan ja myyjän tiedot.

 

JÄLLEENMYYJÄT:

Beamhill myy tuotteita vain suoraan kuluttajille, ei jälleenmyyjille. Beamhill varaa oikeuden peruuttaa tilaukset, perustuen esimerkiksi epäilyttäviin ostomääriin.