TILAUSEHDOT

 • Beamhill toimittaa verkkokaupassa tehtyjä tilauksia kaikkialle Suomeen, sekä useimpiin maihin EU:n sisällä. Toimitukset EU:n ulkopuolelle ovat tällä hetkellä mahdollisia Islantiin, Norjaan, Sveitsiin, Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin, Japaniin, Singaporeen, Hong Kongiin, Taiwaniin ja Etelä-Koreaan.
 • Kaikista onnistuneista tilauksista lähetetään asiakkaalle Beamhillin kuitti ja tilausvahvistus sähköpostiin. Mikäli sait tilauksestasi ainoastaan maksupalveluntarjoajan kuitin (esim. PayPal), mutta et Beamhill-vahvistusta sähköpostiisi, voi olla ettei tilauksesi rekisteröitynyt oikein ja pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme webshop@beamhill.fi. Syynä vahvistuksen puuttumiseen voi olla myös väärin syötetty sähköpostiosoite.
 • Verkkokaupasta tilatut tuotteet saattavat olla kivijalkakaupan valikoimasta toimitettuja. Asiakkaan on syytä huomoioida, että tilattu tuote on saattanut olla myymälässä esillä, eikä kaikissa tuotteissa ole mukana valmistajan pakkausta, esimerkiksi t-paidan muovikäärettä. Kaikissa tilatuissa kengissä valmistajan alkuperäinen pakkaus on mukana. Mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee vikaa, katso alempaa kohta ”reklamaatiot”.
 • Mikäli tilaus palautuu meille takaisin noutamattomana, käsittelemme tapauksen palautuksena ja perimme 5 euron palautuskulun hyvityksestä.
 • Mikäli valitset toimitustavaksi Store pickup vaihtoehdon tulee tilaus noutaa 14 päivän sisällä “Your order is ready” sähköpostin saapumisesta.
 • Mikäli Store pickup tilausta ei ole noudettu 14 päivän sisällä, tullaan tilaus perumaan ilman erillistä ilmoitusta.
 • Mikäli asiakas haluaa perua “store pickup” tilauksensa, tulee tästä ilmoittaa erikseen.

 

TOIMITUS

Verkkokaupan tilaukset käsitellään arkipäivisin. Viikonlopun ja pyhäpäivien aikana tehdyt tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman pian seuraavana arkipäivänä.

SUOMEN SISÄISET TILAUKSET

Toimitamme Suomen sisäiset tilaukset Postin kautta, asiakkaan valitseman palvelun mukaan. Tilaukset lähetetään viimeistään hyväksyttyä tilausta seuraavana arkipäivänä, ellei tilauksessa ilmene ongelmia.

Tarjoamme maksuttoman postitusvaihtoehdon yli 150€ tilauksille.

Postin palveluvaihtoehdot ovat:

POSTI Access Point:
Nouto Postin toimipisteestä tai Smartpostista, toimitus 1-2 päivässä.
Tässä vaihtoehdossa tilaukseen lisätään 5€ lisämaksu.

POSTI Home delivery:
Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana. Toimitusaika 2-3 päivää.
Tässä vaihtoehdossa tilaukseen lisätään 10€ lisämaksu.

Store Pickup:

Lisäksi vaihtoehtona on nouto myymälästä: Verkkokaupasta ostetun tuotteen voi noutaa kaikista myymälöistämme ilman lisämaksua, valitsemalla Store pickup -vaihtoehdon. Tuote on valmiina noudettavaksi 0-2 päivässä, riippuen varastotilanteestamme ja valitusta myymälästä. Tilaajalle lähetetään sähköposti kun tuote on valmiina noudettavaksi. Tämän jälkeen tuote pysyy varattuna, kunnes se on noudettu.

 

TILAUKSET EU:N ALUEELLE

Toimitamme tilaukset EU:n alueelle joko DHL-lähettifirman kautta, käyttäen DHL EXPRESS tai DHL ECONOMY -toimitustapaa. Tai Postin kautta Parcel Connect tai Parcel Pick-Up -toimitustavoilla. Tilaukset lähetetään viimeistään hyväksyttyä tilausta seuraavana arkipäivänä, ellei tilauksessa ilmene ongelmia.

 • Tarkka toimitusaika riippuu maasta ja toimitustavasta.
 • Kun tilaus on lähetetty, asiakas saa uuden ilmoituksen DHL:ltä tai Postilta.
 • DHL ja Posti ilmoittavat sähköpostitse/tekstiviestitse tilauksen etenemisestä ja arvioidusta toimitusajasta.
 • DHL-tilauksissa asiakas voi muokata toimitusaikaa ja paikkaa helposti käyttäen DHL:n ODD-palvelua (On Demand Delivery).

Toimitusmaksu riippuu kohdemaan arvonlisäverosta. Löydät maakohtaiset hinnastot Shipping osiosta.

 

Tilatessasi tuotteita Suomen ulkopuolelle, toimitusvaihtoehdot päivittyvät vasta Checkout-sivulla, kun kyseinen maa on valittu vetovalikosta.

 

TILAUKSET EU:N ULKOPUOLELLE

Tällä hetkellä toimitamme tilauksia myös slantiin, Norjaan, Sveitsiin, Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin, Japaniin, Singaporeen, Hong Kongiin, Taiwaniin ja Etelä-Koreaan. Näihin maihin tilaavat asiakkaat saavat ostaa tuotteet verkkokaupastamme verottomana, mutta ovat vastuullisia maksamaan kaikki tarvittavat vero- ja tullausmaksut tilauksen saavuttua.

Verkkokauppamme hinnat vaihtuvat verovapaiksi, kun asiakas on valinnut EU:n ulkopuolisen kohdemaansa verkkokauppamme “checkout” -sivun maa-valikosta.

Lähettifirma DHL tekee tarvittavat tullaustoimet asiakkaan puolesta, ja saattaa laskuttaa tästä palvelumaksun.

 

MAKSUTAVAT

Tarjoamme neljä erillaista maksutapaa tilauksen maksamiseen, mutta huomiothan että maksutapojen saatavuus saattaa vaihdella toimitusmaasta riippuen. Alla lisätietoa valittavista maksutavoista.

 • Paytrail (Verkkopankki-, kortti- ja mobiilimaksut)
 • Klarna (Maksa heti, maksa myöhemmin, lasku) Klarnan maksuehdoista johtuen, lahjakorttien käyttö Klarna-maksujen yhteydessä ei ole valitettavasti mahdollista.
 • PayPal
 • Stripe

 

VEROT

Verkkokaupassamme näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Veron määrä riippuu tilauksen kohdemaasta. Oikeat hinnat päivittyvät, kun checkout-sivulta on valittuna oikea kohdemaa.

EU:n ulkopuolisista tilauksista arvonlisäveroa ei peritä lainkaan verkkokaupassamme, mutta asiakas on vastuullinen maksamaan kaikki tarvittavat vero- ja tullausmaksut tilauksen saavuttua kohdemaaahan.

 

PALAUTUKSET JA VAIHDOT

 • Verkkokaupasta tilatulla tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus.
 • Asiakas on vastuussa tuotteesta siihen asti, kunnes se on toimitettu takaisin kaupallemme.
 • Alkuperäisen tilauksen postimaksua ei palauteta.
 • Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin toimitettuna – tuotelappujen tulee olla kiinni ja mahdollisten tuotepakkausten tulee olla palautuksen mukana.
 • Mikäli tuote ei täytä yllä mainittuja vaatimuksia, palautusta ei hyväksytä ja tuote lähetetään asiakkaalle takaisin tämän kustannuksella.
 • Mikäli asiakas haluaa vaihtaa ostamansa tuotteen toiseen tuotteeseen, on asiakkaan oltava yhteydessä asiakaspalveluumme (webshop@beamhill.fi) 14 vuorokauden sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Palautukset Suomesta: mikäli palautus lähetetään takaisin käyttämällä tilauksen mukana tullutta Postin palaututarraa, vähennetään 5€ palautuspostimaksu hyvitettävästä summasta. Itsenäisesti kaupallemme tuotu palautus ei tuota asiakkaalle lisämaksuja. Lisätietoja ja ohjeita löydät täältä.

Palautukset ulkomailta: asiakas on vastuussa palautuksen postimaksuista ja palautuksen postittamisesta kaupallemme itsenäisesti. Lisätietoja ja ohjeita löydät täältä.

Tarkemmat ohjeet palautuksiin ja vaihtoihin löydät täältä.

 

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitetussa tuotteessa on vikaa, on asiakkaan ilmoitettava asiasta ennen tuotteen käyttöönottoa osoitteeseen webshop@beamhill.fi. Myöhemmin ilmentyneissä vika- ja reklamaatiotilanteissa noudatetaan kuluttajasuojalakia.

Virheellisten toimitusten palautus ja vaihto on aisiakkaille ilmaista. Reklamaatioperusteeksi ei kelpaa tuotteen pakkauksen esim kenkälaatikon huono kunto.

Tilatut tuotteet saattavat olla kivijalkakaupan valikoimasta toimitettuja. Asiakkaan on syytä huomoioida, että tilattu tuote on saattanut olla myymälässä esillä, eikä kaikissa tuotteissa ole mukana valmistajan pakkausta. Kaikissa tilatuissa kengissä valmistajan alkuperäinen pakkaus on mukana.

 

ASIAKKAAN ANTAMAT TILAUSTIEDOT

Tilauksen yhteydessä asiakas on velvollinen antaaman todenmukaiset toimitustiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti).

Mikäli asiakas on syöttänyt tilauksen tiedot väärin on asiakas vastuussa mahdollisista lähetyksen palautumisesta ja uudelleen lähetyksistä aiheutuvista kuluista.

Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus, josta ilmenee tilausnumero, sekä seurantakoodi kun tilaus on käsitelty.

Jos tilausvahvistus ei saavu asiakkaan sähköpostiin tilauksen tekemisen jälkeen, saattaa syynä olla väärin syötetty sähköposti. Asiakkaan tulee tällöin olla yhteydessä asiakaspalveluumme webshop@beamhill.fi.

 

TILAUSDOKUMENTIT

Tilauksen kuitti lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Kuitissa on eriteltynä tilattujen tuotteiden hinnat ja verokannat, sekä toimituskulut. Tilauksen mukana toimitetaan lisäksi lähetyslista tilatuista tuotteista. Kaikissa dokumenteissa on mainittuna asikkaan ja myyjän tiedot.

Asiakkaalle toimitetaan myös tilauksen seurantakoodi, sekä kuljetusfirman lähettämää tietoa toimituksen etenmeisestä.

 

JÄLLEENMYYJÄT

Beamhill myy tuotteita vain suoraan kuluttajille, ei jälleenmyyjille. Beamhill varaa oikeuden peruuttaa tilaukset, perustuen esimerkiksi epäilyttäviin ostomääriin.

 

KUVAUSLAINAT

Kaikki tuotteiden laina kyselyt kuvauksiin yms. tulee osoittaa helsinki@beamhill.fi tai webshop@beamhill.fi osoitteisiin. Älkää käyttäkö verkkokauppaa lainattavien tuotteiden tilaamiseen.
Mikäli epäilemme edellä mainittua väärinkäyttöä, varaamme oikeuden peruuttaa tilauksen kokonaisuudessaan.